Hoeveel kaarten/pasjes passen er in de pasjeshouder?
In de aluminium pasjeshouder passen er maximaal 7/8 pasjes in. Afhankelijk van de kaart dikte. Indien de kaarten voorzien zijn van verdikte letters dan zal de ruimte afnemen , waardoor er minder dan zeven kaarten in de pasjeshouder passen. Bij de leren modellen kunnen er ook nog eens 10 extra pasjes in de insteekvakken gedaan worden.

Zou ik briefgeld in de aluminium pasjeshouder kunnen doen?
Het is mogelijk om briefgeld op te bergen in de aluminium pasjeshouders indien je er ook pasjes in doet.

Waar zijn de pasjeshouders gemaakt?
De pasjeshouders zijn ontworpen en ontwikkeld in Nederland. De productie vindt plaats in China.

Waarom zou je een pasjeshouder aanschaffen?
Onze pasjeshouders bieden ruimte voor allerlei pasjes die je graag bij de hand hebt en iedere dag gebruikt. De pasjeshouders hebben een speciaal en compact formaat, waardoor ze minder ruimte in beslag nemen en gemakkelijker mee te nemen zijn vergeleken met een portemonnee. In de houder is er ruimte voor pasjes , munt en briefgeld. De kaarten/pasjes schuiven er trapsgewijs uit zodat het  nog makkelijker voor jou wordt gemaakt om de gewenste pasje uit de houder te pakken. Alle pasjeshouders zijn RFID beschermd. Dit zorgt ervoor dat al je gegevens op de pasjes ten alle tijden veilig zijn. Cybercriminelen kunnen hierdoor je gegevens op de pasjes niet skimmen. 

Wat is voor mij de beste pasjeshouder?
Dat ligt eraan. Mocht u veel pasjes en brief/muntgeld hebben dan is een leren pasjeshouder voor jou ideaal! Indien je alleen pasjes opzak hebt, dan raden wij je een aluminium pasjeshouder aan!


Kunnen de kaarten uit de houder vallen?

Nee, de kaarten zitten veilig en goed beschermd in de pasjeshouder, de kaarten kunnen er dus op geen enkele manier uitvallen!


Voordelen van een pasjes houder
De voordelen en belangrijkste redenen waarom er vaak voor een pasjeshouder gekozen wordt op pasjeshoudersxl.nl is:

- Makkelijk in gebruik: Alle kaarten kunnen eenvoudig in de kaarthouder geplaatst worden en er een ook eenvoudig uit geschoven worden. Met één simpele drukbeweging zorg je ervoor dat alle kaarten die in de pasjeshouder zitten er overzichtelijk uitschuiven.
- Altijd een goed overzicht: Met één simpele drukbeweging zorg je ervoor dat alle kaarten die in de pasjeshouder zitten er overzichtelijk uitschuiven. De kaarten schuiven er trapsgewijs uit, zo zie je altijd in één oogopslag welke pasjes je bij je hebt.
- Bescherming: De kaarthouder beschermd alle pasjes/geld tegen beschadiging. (slijtage, breken, buigen)
- Veiligheid: Doordat de pasjeshouder erg compact is zorgt dit ervoor dat je je pasjeshouder altijd op een veilige plek kan opbergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt. Bij een portemonnee ben je meestal gedwongen om het in je achterzak van je broek te doen.  
- Duurzaamheid: De kaarthouders die wij aanbieden kunnen kwalitatief jaren mee. Dit komt, omdat wij ervoor gekozen hebben de pasjeshouders van de beste materialen te maken.


Pasjeshoudersxl.nl biedt de perfecte oplossing voor veilige en compacte pasjeshouders.
Tegenwoordig wordt er steeds meer (contactloos) betaald met de pinpas of creditcard, waardoor pasjeshouders de afgelopen jaren steeds populairder worden. De consument en winkeliers kiezen steeds vaker voor betalen met pin. De pasjeshouder is compact en gemakkelijk mee te nemen. Alle kaarten en geld kunnen opgeborgen en eenvoudig meegenomen worden zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.