Wie zijn wij?
Pasjeshoudersxl.nl is de specialist op het gebied van portemonnees en pasjeshouders! In onze shop bieden wij unieke, exclusieve en stijlvolle pasjeshouders aan. Alle producten die wij aanbieden zijn in Nederland ontworpen en ontwikkeld. Om de kwaliteit te waarborgen worden al onze pasjeshouders en portemonnees met de handgemaakt, dit zorgt ervoor dat wij u kunnen garanderen op een kwalitatief en innovatief product. 

Ultieme service voor al onze klanten!
Bij Pasjeshoudersxl.nl bieden we iedere klant de ultieme service! Om het nog gemakkelijker te maken voor onze klanten bieden wij de volgende service aan:

✔️GRATIS verzending in Nederland en België! 
✔️Voor 16:00 uur besteld is morgen thuis 
✔️100 dagen garantie
✔️Laagste prijs garantie
✔️Alle bestellingen worden in een luxe verpakking verzonden
✔️Alle bestellingen worden door de brievenbus geleverd, u hoeft dus niet thuis te blijven om op het pakketje te wachten , het zal gegarandeerd geleverd worden!

De klant is bij ons de koning en dat is terug te zien. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,7! 

Exclusief aanbod
Naast dat al onze pasjeshouders/portemonnees uw pasjes tegen RFID scanning beschermd , zorgt het er ook voor dat u al uw pasjes gemakkelijk en overzichtelijk kunt pakken. Onze pasjeshouders nemen veel minder ruimte in beslag en voorkomt dat uw pasjes buigen/breken! De merken die wij aanbieden op Pasjeshoudersxl.nl zijn niet te vinden in fysieke winkels!


Voor inspiratie/kortingen/nieuwste collecties kunt u uw gratis inschrijven via de nieuwsbrief, zo blijft u altijd op de hoogte van al het nieuws en acties!

 Team Pasjeshoudersxl.nl