De voordelen van een pasjeshouder

Pasjeshouders zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden! Dit komt voornamelijk doordat mensen tegenwoordig er vaker voor kiezen om contactloos te betalen en minder contant geld bij zich te dragen. 

- Veiligheid: Onze pasjeshouders voorkomen dat de gegevens op jou pasjes uitgelezen worden door cybercriminelen. Alle pasjeshouders zijn voorzien van RFID. Door onze speciaal design is het mogelijk om de pasjeshouder in iedere gewenste broekzak te plaatsen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt! Een portemonnee is meestal te groot waardoor het meestal alleen in je achterbroek zak past.De kans dat je dan je portemonnee kwijt raakt is 5x groter! 
- Gebruiksvriendelijk: De pasjeshouder zorgt ervoor dat je al je pasjes/bonnen en/of geld netjes geordend en direct bij de hand hebt indien je het nodig hebt. Zo hoef je niet meer lang te zoeken naar het gewenste pasje. Met één eenvoudige klik beweging schuiven de pasjes er trapsgewijs uit!  
- Duurzaam:
De uitschuifbare pasjeshouder is duurzaam en kan een leven lang mee! De modellen/kleuren die wij aanbieden gaan nooit uit de mode. 
- Bescherming:
De aluminium behuizing beschermt ten alle tijden je pasjes tegen RFID stralingen, buigen, slijtage en breken! 
- Compact: De pasjeshouder is compact en neemt weinig ruimte in beslag, zo neem je de pasjeshouder gemakkelijk mee en is het een uitstekende artikel voor dagelijks gebruik.